Guide til bryn retning

Oprettet d. under Bryn teknik

Dine bryn definerer dit ansigt og giver det karakter. Uanset om du ønsker brede, definerede, markante bryn, eller naturlige, smalle, buede bryn - så former de dit ansigt.

 

Derfor er det vigtigt, at du ikke plukker, klipper, hiver eller forsøger dig med avancerede tilretningsmetoder hjemme. Der kan gå laaaang tid, før de er på plads igen...

 

Her kommer en: 

 

Kort og præcis guide til tilretning af bryn

 

  • Det vigtigste redskab, når du skal tilrette bryn selv, er virkelig gode kvalitets pincetter. Invester i gode pincetter med skarp, skrå ende. Det giver størst præcision.
  • Tegn brynet op FØR du tilretter! På den måde kan du sikre, at du kun fjerner de hår som er udenfor den ønskede form og det bliver lettere at undgå fejlpluk.
  • Tilret ikke for tit. Det der med at have en pincet i lommen og hive hår ud i tide og utide skaber rod i vækstsytemet. Tilret højest 1 gang om ugen og helst hver 14. dag. 
  • Brug altid en brow gel. Med et blankt lag som sidste led i tilretningen får du et sundt udseende bryn, som bliver hvor du sætter det med din spoolie eller mascarabørste. Hele dagen.
  • Brug den rigtige farve. For at sikre, at du får naturligt udseende bryn er det vigtigt, at du bruger den korrekte farve på din brynblyant. Tjek tonen på hårene: er grundtonen rødlig, brunlig, etc. så er det de varme toner du skal gå efter. Er tonen mere over i sort, grå, aske, etc. så er tonen du skal gå efter kold. 
  • Ønsker du flere brynhår, så glem alt om pincetter i mindst 8 uger. Det er den eneste løsning. Fingrene væk fra pincetten og lad tiden arbejde for dig.

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar