Eyelash Extension Kursus FARUM  1:1 - Dato efter aftale

Eyelash Extension Kursus FARUM 1:1 - Dato efter aftale

6.000,00 DKK

(inkl. moms)


CLASSIC LASH UDDANNELSE

 

Markedet for Lash Extension behandlinger vokser stadig – og nu kan du også tilbyde den eftertragtede behandling - med nogle af markedets bedste produkter.

 

Alle kan tage denne uddannelse, blot du har en interesse for skønhedsbehandlinger og lyst til at arbejde med de små detaljer.

Efter uddannelsen vil du kunne etablere dig som selvstændig eller søge ansættelse hos en af de mange klinikker i Danmark, der søger dygtige vippeteknikere.

 

Ved at vælge vores 1:1 uddannelse optimimerer du tiden, og har vores dygtige underviser helt for dig selv. 

 

Uddannelsen foregår ved at du deltager i 1 undervisningsdag fra kl 9 - 17 i vores træningslokaler i Værløse.

Her vil du modtage teoretisk undervisning, som er en forudsætning for at kunne arbejde professionelt efterfølgende. Du vil også under vejledning fra vores underviser, træne de første behandlinger. Derefter træner du hjemme i ca. 8 uger. Det er meget vigtigt, at du i denne periode foretager så mange behandlinger som muligt. Da det at arbejde som Vippetekniker er et håndværk, skal teknikkerne øves igen og igen for at resultatet bliver smukt og naturligt.

 

Efter 8 uger kommer du til en træningssession sammen med andre kursister, hvor du under vejledning foretager en behandling. Her har du mulighed for at få feedback på, hvor langt du er nået og om teknikkerne skal korrigeres og finpudses.

Derefter vil det være individuelt, hvornår du er klar, til at komme til eksamen. Eksamen skal være afsluttet senest et år efter påbegyndt uddannelse. Du vil i hele forløbet frem til eksamen have mulighed for GRATIS at deltage i træningsaftener.

 

Vi anvender på uddannelsen og til dit starterkit de anerkendte højkvalitetsprodukter fra Norske Scandic Beauty.

I kurset er også inkluderet et stort startkit, med alt hvad du skal bruge til at gennemføre behandlingerne på de 2 første kursusdage og derefter til ca. 40 behandlinger.

 

CLASSIC LASH STYLIST 1:1 Undervisning

Pris inkl. 1 ene-undervisningsdag, 1 fastsat træningsaften, fri adgang til øvrige træningsaftener samt eksamensdag. Inkl stort starterkit, der giver mulighed for at udføre helt op til 40 behandlinger.

Pris inkl moms kr. 6.000,-

 

KURSUSDATOER

Efter aftale - kontakt underviser Lee Henriksen på mail HER

 

KURSUS ADRESSE

Klinik Bodysmooth

Hørmarken 1

3520 Farum