Bryn Kurser

Brow styling er meget mere end bare at tilrette bryn. Brow styling handler om at skabe den smukkeste form på din kundes bryn, rette til og style, så brynene passer til hans/hendes ansigtsform på smukkeste vis. Det betyder også at fjerne de mindste hår som stikker frem, måle bredde og længde på begge bryn. Hver brow styling er unik for din kunde. 

 

På Brow Styling kurset lærer du at skabe den smukkeste brynform til dine kunder. Vi bruger ikke skabeloner: du lærer at optegne brynform, bredde, længde og at markere med tråd fra bunden. Hårfjerning og farvebehandling er en del af undervisningen. Du vil også lære at farve, både brynet og vipperne. Du bliver desuden præsenteret for Osmosis +Beautys brow styling produkter til vedligehold af fx. farve inden næste behandling. Vi bruger produkter fra norske Scandic Beauty og tyske Intensive.

 

Brow Lamination er en tre-trins behandling, som glatter brynhårene ud og gør dem mulige at placere semi-permanent i den form du ønsker. Som en permanent af hovedhår holder det i 3-4 uger. Den perfekte behandling til kunden med sparsomt bryn, da det kan få brynet til at syne op til en trededel så bredt.  På kursus i Brow Lamination lærer du trin for trin at forme og placere brynet, så det passer til ansigt og øjeform. Brynene får en semi-permanent udglattende behandling og holder placering og form i ugevis. Vi bruger kun markedets bedste produkter fra Scandic Beauty.

 

Alle kan tage uddannelserne, blot du har en interesse for skønhedsbehandlinger og har lyst til at arbejde med de små detaljer.

Efter uddannelsen vil du kunne etablere dig som selvstændig eller søge ansættelse hos en af de mange klinikker i Danmark der søger dygtige vippe teknikere.