Eyelash Extension FAQ

Oprettet d. under Lash Extensions

Smukke øjne har altid være i fokus. Og i disse dage med mundbind og masker, der er de i endnu større fokus en før.

Kosmetik branchen har været vidne til uendelig mange skiftende trends som har fremhævet øjnenes skønhed. Lash Extensions er det nyeste indenfor smukkere øjne, uden ubehaget og tyngden ved falske vipper eller mascara. Selvom behandlingen er dyr og tager tid, er det den sikre vej, til at vågne til et smukt ansigt hver morgen.

 

Her kommer lidt basis viden:

 

Scandic Beauty Eyelash Extensions er lavet af syntetisk materiale, PTB, med forskellige buk, farver og længder for at give et unikt look til dig. De syntetiske vipper fastgøres til dine naturlige vipper med lim, så de originale vipper kan syne længere, mere fyldige og mørkere.

 

  • Dine vipper og øjenomgivelser er sarte, så vær kritisk når du vælger din professionelle vippetekniker
  • Billige løsninger er ofte risikable når det kommer til hygiejne, produktkvalitet og professionalisme
  • Den største risiko er infektion og irritation omkring øjnene, som kan skyldes den lim som bruges til at fastgøre lash extensions til dine egne vipper

 

Scandic Beauty Lashes er et norsk, gennemtestet produkt til professionelt uddannede vippeteknikere. Vi er garant for en optimalt udført behandling og kunde tilfredshed.

Vi tilbyder 2 forskellige vippemuligheder alt efter dine egne vippers tilstand og dine ønsker til færdigt look.

Classic Eyelash Extensions

Også kaldet single lashes. Disse vipper bliver påsat 1:1 og derfor vil resultatet afhænge af dine naturlige vippers tilstand. 1:1 vipper skal vælges, hvis der ønskes et resultat med længde.

 

Når du vælger en Scandic Beauty Lashes vippetekniker, får du glæde af professionalisme og grundviden om øjenomgivelser, vipper og look der passer til netop dig.

 

Med en Classic Eyelash Extension behandling får du kort fortalt, en fordobling af dine vipper: 1 Classic Extension bliver påsat på 1 naturlig vippe. På den måde bliver dine smukke øjne mere åbne og vipperne fyldigere.

 

Har du fyldige naturvipper, kan classic eyelash extensions give et fyldigt resultat.

 

Under behandlingen ligger du behageligt på en briks. Behandlingen tager op til 2 timer.

Vipperne kan opfyldes, altså der kan påsættes ekstra vipper, istedet for en ny behandling forfra hver gang.

Volume Eyelash Extensions

Til dramatiske øjne og ekstra volume. Disse extensions er et must til dig der ønsker mere drama til dine vipper end Classic Extensions.

 

Til dig der måske ikke har så sunde og naturligt lange vipper som følge af tab eller skade. Din Scandic Beauty Lashes vippetekniker indsætter volume vipper til at fylde ethvert naturligt mellemrum, så du får et tættere, mørkere og mere balanceret look.

 

Så hvad er Volume Lashes. Volume vippefaner er håndlavede til præcis din behandling. Hver volumefane har minimum 2 vipper som sættes på 1 enkelt sund naturlig vippe. Disse håndlavede vipper er forskellige fra kunde til kunde, da design, længde og diameter afhænger af dine naturlige vippers unikke sundhed og længde.

 

Eftersom der bruges mere arbejde på denne type extensions, kan det tage op til 3 timer for et første besøg og ca 1,5 time for opfyldning.

Med Volume Extensions kan du opnå en effekt på mellem 200-600% mere, hvilket er en betydelig forøgelse.

 

Ønsker du en blanding af de to typer vipper, for at få det bedste fra begge – mere fylde uden for meget volume – kan det også lade sig gøre.

Lidt regler for længere holdbarhed

Som med andre kosmetiske teknikker, kræver en lash extension behandling også at du følger et par regler, for at undgå ubehag og ødelagte vipper.

 

  • Du må ikke gnide dig i øjnene eller trykke/hive i vipperne, da det vil ødelægge dine lash extensions
  • Du skal følge de måder at rense, vaske og pleje dine vipper, som din behandler giver dig: Brug kun lash cleanser, kun olie-fri makeupfjerner
  • Opfyldning af extensions hver 3. uge holder dit look perfekt

 

 

   Følg os på Instagram for alt det nye der sker


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar