Hvad er øjenvippe serum?

Oprettet d. under Bryn vippe serum

Med korte øjenvipper kan du vælge forlængelser, påsatte vipper, mascara i flere lag, extensions og lifts. Ingen af dem er imidlertid permanente. Og hvis du ønsker lange, fyldige, naturlige vipper, så har du også denne mulighed: Øjenvippe serum.

Virker en øjenvippe serum egentlig? 

Fugter og styrker hårene og hjælper til at de ikke knækker eller falder af før tid. Grundlæggende kan man sige, at ingredienserne arbejder sammen om at pleje og styrke vippe- og brynhår, booste dem med vitaminer og fugt indefra. 

Hvornår kan jeg se resultat af øjenvippe serum?

Hvornår du kan se resultatet afhænger af, hvordan din krop optager serum'et. Som med kosttilskud skal vitaminer og fugtegenskaber fra serum'et gennem din krop først - og den kan jo vælge, at bruge ingredienserne på vejen. Indtil depoterne er fyldt op og der sker noget med dine vipper. Det kan derfor tage alt mellem 1 måned og 4 måneder. Så væn dig til at bruge den 1-2 gange om dagen og vær tålmodig.

 

Er vippeserum sikkert at bruge?

Tjek først på huden i nærheden af øjet - før du smører den på selve vippekanten. Du vil se en reaktion, hvis du ikke kan tåle den og så skal du stoppe med det samme. Ingen grund til at skade de eneste 2 øjne du har..

Hvordan bruger du Intensive GROWTH serum?

Det er ganske enkelt - 3 trin:

Med GROWTH øjenvippe Serum får du veldokumenteret og naturlig stimuleret vækst af dine bryn og vipper. Indenfor bare 20 dage vil hårene være 
kraftigere, længere og mere voluminøse.

 

Anvendes dagligt: 
Efter grundig afrensning af makeup om aftenen, lader du huden tørre. Brug ganske lidt GROWTH øjenvippe serum. Før brug tørres penslen let af på kanten, så den ikke drypper af produkt.

 

 

GROWTH på øjenvipper

1.     Rens og lad tørre helt

2.     Luk øjnene og læg GROWTH serum på øverste vippekant, som en eyeliner

3.     Lad GROWTH tørre helt før du åbner øjet

 

GROWTH på øjenbryn:

1.     Rens og lad tørre helt

2.     Luk øjnene og læg GROWTH på hele brynet

3.     Lad GROWTH absorbere og blive tørt, før du åbner øjet

 

 

   Følg os på Instagram for alt det nye der sker

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar